Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

07.06.2022

Агропросперіс Банк приймає цифрові паспорти в застосунку Дія

Агропросперіс Банк приймає цифрові паспорти в застосунку Дія

 

Вам більше не потрібні паперові документи для підтвердження своєї особи у відділеннях Агропросперіс Банку – відтепер ви зможете пройти ідентифікацію за електронним паспортом у мобільному застосунку Дія. Це зробить процес обслуговування в банку ще швидшим та комфортнішим, адже вам не потрібно брати паперовий паспорт, а банку не потрібно витрачати час на їхні копії.
З цифровим паспортом у Дії ви можете здійснити в Агропросперіс Банку будь-які банківські операції, які вимагають пред’явлення документа, що посвідчує особу, або надання його копії, зокрема: відкриття рахунків, карток, оформлення депозитів, здійснення платежів та переказів у касах банку.
Для проходження ідентифікації потрібно просто пред’явити працівнику банку е-паспорт або е-паспорт для виїзду за кордон разом з унікальним 13-значним кодом, який знаходиться під штрихкодом на звороті та підтвердити у застосунку Дія надання копій цифрових документів, якщо необхідно для здійснення операції.  Ось і все. Швидко, зручно і безпечно!
Агропросперіс Банк радий бути частиною цифрової держави та підвищувати комфорт для своїх клієнтів. Чекаємо на вас у наших відділеннях відтепер і з цифровим паспортом!

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн 72 державні послуги, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 13 своїх цифрових документів та 15 послуг. 
Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження, довідка переселенця (ВПО), а також COVID-сертифікати.  Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.