Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

17.11.2021

Агропросперіс Банк – переможець рейтингу банків-членів НАБУ з нагоди десятиріччя Асоціації

Незалежна Асоціація Банків України відсвяткувала своє десятиріччя, і Агропросперіс Банк радий привітати НАБУ з ювілеєм та побажати процвітання для подальшого забезпечення гармонійного розвитку банківської системи України!

З нагоди річниці відбулося нагородження переможців рейтингу банків-членів НАБУ. «Фінансовий клуб» виступив упорядником рейтингу, який було складено на основі даних звітності банків, опублікованої НБУ. Усього було представлено 19 номінацій, серед яких Агропросперіс Банк переміг у номінації “Вузькоспеціалізований банк”.

Уже 6 років Агропросперіс Банк спеціалізується на агро фінансуванні, надаючи малим та середнім агровиробникам необхідні ресурси швидко, зручно та в потрібному обсязі. Ми обрали єдиний пріоритетний напрямок, і максимальна концентрація зусиль забезпечує найвищий рівень сервісу та якості. Наші клієнти отримують продукти, повністю адаптовані до специфіки їхнього бізнесу, повне розуміння їхніх потреб та найкращі й назручніші умови фінансування.

Робимо все для розвитку та процвітання українського агробізнесу! Дякуємо, що ви з нами!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.