Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

24.07.2024

2 мільйони гривень на відбудову «Охматдит»

2 мільйони гривень на відбудову Охматдит

 

«Агропросперіс» і «Агропросперіс Банк» перерахували 2 млн грн – по мільйону від кожної установи – на відновлення дитячої лікарні «Охматдит», пошкодженої ворожим ракетним ударом.

Як всеукраїнський осередок надання фахового, а часто й унікального лікування для маленьких пацієнтів, «Охматдит» близький та важливий кожному українцю, в тому числі нашим працівникам та орендодавцям. Багато наших колег та членів їхніх родин мають власні щемливі історії порятунку життя й здоров’я фахівцями лікарні. Вони разом з нами долучилися до допомоги на місці або приватними пожертвами.

Переказ коштів здійснено через гуманітарний благодійний фонд, заснований Групою компаній «Агропросперіс». З перших днів повномасштабного вторгнення БФ «Агропросперіс» надає пряму допомогу людям, постраждалим внаслідок війни рф проти України, які працюють або проживають в регіонах діяльності компаній Групи.

Ми переконані, що спільними зусиллями наблизимо повернення «Охматдиту» до повноцінної роботи та забезпечення високоякісної медичної допомоги дітям з усіх регіонів України.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.