Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

28.09.2022

Зміна адреси відділення №5 по вул. Дегтярівській

Відділення №5 Агропросперіс Банку, яке розташоване у м. Києві по вул. Дегтярівській, 27-Т, змінює своє місцезнаходження.

13 жовтня 2022 року – останній день роботи відділення за старою адресою, а вже 17 жовтня ми радо відкриємо свої двері та зустрінемо клієнтів на новому місці – м. Київ,  вул. Раїси Окіпної, буд. 4, в двох хвилинах ходьби від метро Лівобережна.

Клієнти, які отримували послуги у відділенні №5 по вул. Дегтярівській, відтепер будуть обслуговуватися по вул. Р. Окіпної, 4. За бажання перейти на обслуговування до будь-якого відділення банку ви можете написати відповідну заяву під час першого візиту до обраного відділення або через форму зворотного зв'язку на сайті з додаванням сканкопії підписаної заяви у довільній формі.

За наявності запитань просимо звертатися за телефоном відділення +38 (044) 392 93 98 (за тарифами вашого оператора) або контакт-центру банку 0 800 300 170 (безкоштовно по Україні).

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.