Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

23.05.2024

Скористайтеся ексклюзивними знижками на онлайн-курси від партнерів Visa до 30.09.2024

Скористайтеся ексклюзивними знижками на онлайн-курси від партнерів Visa

 

Ваша платіжна картка Visa від Агропросперіс Банку дає вам можливість здобувати нові знання та навички на провідних навчальних платформах за вигідною ціною! Обирайте з сотень курсів ідеальний для вас та отримуйте привабливу знижку на навчання.

10% знижки на курси англійської в British Council

Записуйтеся на курси англійської мови в British Council та отримуйте 10% знижки на навчання.

Щоб скористатися пропозицією, оплатіть будь-який тариф за допомогою картки Visa від Агропросперіс Банку через спеціальне посилання – знижка буде застосована автоматично.

15% знижки на індивідуальні курси від edX

Навчайтеся на платформі edX, створеній Массачусетським технологічним інститутом і Гарвардським університетом, та отримайте 15% знижки з карткою Visa.

Щоб скористатися пропозицією, виберіть один із понад 2500 доступних курсів на edX та введіть промокод VISA15 під час оплати. Знижка буде застосована автоматично.

20% знижки на короткі курси від FutureLearn

Освоюйте нові навички онлайн разом з провідними університетами та експертами світового рівня на платформі FutureLearn та отримайте 20% знижки завдяки Visa.

Щоб скористатися пропозицією, оберіть один із коротких курсів на платформі, перейдіть за цим посиланням і введіть промокод FUTURELEARN20 під час оплати. Знижка застосовується автоматично.

10% знижки на обрані курси від Emeritus

Покращуйте свої професійні навички, обираючи з понад 10 різних напрямків навчання на платформі Emeritus зі знижкою 10% від Visa.

Щоб скористатися цією пропозицією, перейдіть за цим посиланням, виберіть один із обраних курсів, завантажте брошуру та заповніть заявку на курс. Після цього введіть промокод VISA10 під час оплати карткою Visa, і знижка застосується автоматично.

15% знижки на короткі курси від GetSmarter

Навчайтеся у провідних університетів світу за 6-8 тижнів на платформі GetSmarter зі знижкою 15% від Visa.

Щоб скористатися пропозицією, виберіть один із доступних коротких курсів на платформі GetSmarter і введіть промокод 2UESGSVISA15 під час оплати. Знижка застосовується автоматично.

Детальні умови на visa.com.ua

Пропозиція діє до 30 вересня 2024 для держателів усіх карток Visa.

Вчіться вигідно з банківськими картками Visa від Агропросперіс Банку.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.