Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

30.07.2020

Результати Агропросперіс Банку за другий квартал 2020 року: підтримка клієнтів в умовах карантину

Сьогодні Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за шість місяців 2020 року.

Другий квартал став часом нових викликів не тільки для банківської системи України, але й для населення та економік усього світу, адже пандемія коронавірусу та карантинні обмеження внесли суттєві корективи у звичний режим роботи і ритм життя.

В Агропросперіс Банку під час карантину персонал головного офісу працював віддалено. Процес переводу працівників на дистанційну роботу почався ще 13 березня і пройшов дуже успішно, багато в чому завдяки злагодженій роботі ІТ-фахівців і готовності ІТ-систем.

Були максимально адаптовані до ситуації продукти та послуги банку. Для фізичних осіб запустили інтернет-банкінг, а для юридичних осіб значно вдосконалили овердрафти та почали активно кредитувати малий і середній бізнес усіх галузей. Де це було можливо, повністю відмовилися від нотаріального посвідчення застави, а також мінімізували походи клієнтів в банк і самостійно виїжджали до них за документами з повним дотриманням карантинних заходів. Для позичальників, які опинилися у непростій ситуації, підбирали оптимальні варіанти реструктуризації заборгованості.

Для агросектору, крім пандемії, ще одним великим викликом в поточному сезоні стали непрості погодні умови, які загрожували недоотриманням значної частини врожаю. Розуміючи це, наш банк разом із провідною страховою компанією ARX та всесвітньо відомим страховим брокером Аон Україна оперативно розробили простий і зручний продукт зі страхування врожаю для малих і середніх фермерів.

Попри невизначеності та обмеження карантину, у другому кварталі Агропросперіс Банк продовжив нарощувати свої показники. Так, відповідно до офіційної фінансової звітності наш кредитний портфель збільшився до 773 млн грн, а строкові вклади населення в банку досягли 281 млн грн. Наші активи за перше півріччя зросли на третину і склали майже 1,5 млрд грн.

Сподіваємося, що друге півріччя 2020 року буде більш простим, прогнозованим і успішним для нас, наших клієнтів і для країни в цілому.  

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.