Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

04.11.2019

Результати Агропросперіс Банку за третій квартал 2019 року: зростання активів до 1 млрд грн та відкриття нових відділень

За даними офіційної фінансової звітності за 9 місяців 2019 року Агропросперіс Банк у третьому кварталі продовжив нарощувати фінансові показники та досяг наступних результатів:

·      портфель депозитів фізичних осіб збільшився до 164 млн грн;

·      кредитний портфель агробізнесу становив 610 млн грн з часткою непрацюючих кредитів 1%;

·      активи банку перевищили 1 млрд грн:

·      чистий прибуток за квартал досяг майже 12 млн грн.

Цьогоріч Агропросперіс Банк активно працює над розвитком сервісів для приватних осіб та мережі відділень. Так, у червні запрацювало нове відділення у Києві по вул. В. Васильківській, 84/20, а у серпні – ще одне по вул. Московській, 46/2. Наразі готується відкриття нового відділення в регіонах.

Агропросперіс Банк стабільно пропонує вигідні депозити для фізичних осіб, а нещодавно запровадив новий продукт «Кредит під депозит». Важливою подією третього кварталу для банку є завершення розробки  зручного мобільного банкінгу, запуск якого планується вже цього місяця.

 

Детальна інформація про фінансові показники банку міститься в офіційній фінансовій звітності за 9 місяців 2019 року, опублікованій на сайті банку.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.