Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

10.01.2023

Працюємо без світла і зв’язку: Відділення Агропросперіс Банку увійшли до банківської мережі POWER BANKING

Чергові відділення Агропросперіс Банку в мережі Power Banking

Чергові відділення Агропросперіс Банку стали частиною об’єднаної банківської мережі Power Banking та надаватимуть банківські послуги за умови тривалого відключення електропостачання.

Мережа POWER BANKING – створена за ініціативи Національного банку спільна мережа відділень банків по всій Україні, які працюватимуть навіть у критичній ситуації під час блекауту. Наразі до мережі входять вже понад 1 000 відділень. Знайти найближче для вас відділення мережі та дізнатися більше про проєкт можна на сайті POWER BANKING.

Актуальний перелік та режим роботи чергових відділень Агропросперіс Банку доступні у розділі Чергові відділення. Ці відділення забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, і тут ви можете не лише зняти готівку, розмістити вклад або здійснити платежі чи перекази, а й за потреби підключитися до Інтернету та підзарядити телефон.

Докладаємо максимальних зусиль, щоб українці за будь-яких обставин могли отримувати необхідні банківські послуги!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.