Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

23.05.2023

Повна компенсація процентної ставки за кредитами від Агропросперіс Банку, Київської ОВА та Фонду розвитку підприємництва для підприємств Київщини

Компенсація відсотків за кредитами 5-7-9 від Агропросперіс Банку для бізнесу Київщини

Відтепер підприємства Київської області зможуть отримати додаткову компенсацію процентів за кредитами в Агропросперіс Банку в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Відповідну спільну програму 18 травня підписали Агропросперіс Банк, Київська обласна військова адміністрація та Фонд розвитку підприємництва.

У рамках даної ініціативи Київська ОВА додатково відшкодовуватиме уповноваженим банкам проценти за кредитом, які мав би платити бізнес, шляхом зниження розміру компенсаційної відсоткової ставки до 0% річних. Така кредитна підтримка з боку регіональної влади сприятиме покращенню ділової активності, розвитку бізнесу та подальшому відновленню економіки області.

За словами голови правління Сергія Щепанського, Агропросперіс Банк в умовах війни намагається спростити фінансування та знизити боргове навантаження якомога більшому числу своїх клієнтів. «Агропросперіс Банк спеціалізується на кредитуванні саме малого та середнього бізнесу, і ми раді запропонувати нашим позичальникам ще одну можливість отримати доступне кредитування. Переконані, що дана програма допоможе створити нові робочі місця та підвищити стійкість місцевого бізнесу, а отже, сприятиме відновленню та розвитку регіону», – поділився Сергій Щепанський.

Як отримати повне відшкодування відсотків за кредитом бізнесу

Скористатися ініціативою можуть мікро-, малі та середні підприємства Київської області, які отримали кредит в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» для реалізації інвестиційного проєкту, спрямованого на створення чи збереження робочих місць в період воєнного стану. 

Відповідно до умов програми максимальна сума інвестиційного кредиту становить 60 млн грн, а максимальний термін – 5 років. Отримані кошти можна направити на купівлю або модернізацію основних засобів підприємства та розширення бізнесу.

Доступні кредити 5-7-9% в Агропросперіс Банку

Агропросперіс Банк з 2020 року є активним учасником державної програми «Доступні кредити 5−7−9%». На сьогодні пільгові кредити за даною програмою складають понад половину нашого кредитного портфеля. Переважна частина фінансування отримана підприємствами на термін 12-18 місяців на поповнення обігових коштів.

Компанії, які отримали в Агропросперіс Банку пільгове кредитування за програмою 5-7-9%, змогли у воєнний 2022 рік прирости на 11% за середньообліковою чисельністю робочих місць! І відтепер завдяки ініціативі Київської ОВА, Фонду розвитку підприємництва та Агропросперіс Банку ще більше бізнесів зможуть рости, розвиватися і створювати нові робочі місця.

Докладніше про умови програми читайте на нашому сайті в розділі Доступні кредити 5-7-9%.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.