Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

21.02.2023

Подовження строку дії карток

Подовження строку дії картокАгропросперіс Банк автоматично подовжує до 1 липня 2023 року банківські картки, термін дії яких закінчився у лютому 2022 року або пізніше. Такими картками ви можете вільно платити в торговельній мережі та знімати готівку в банкоматах або касах. Але, на жаль, більшість операцій в Інтернеті, що потребують введення терміну дії картки, є недоступними.

Якщо строк дії вашої банківської картки закінчився, за можливості перевипустіть або оформіть нову картку, щоб вільно користуватися усім її функціоналом.

Обирайте картку Мрія від Агропросперіс Банку, з якою ви можете не лише зручно розпоряджатися коштами, а й отримувати високі відсотки на залишок власних коштів – до 11% річних, а також абсолютно безкоштовно:

  • поповнювати картку;
  • знімати готівку в будь-якому банкоматі України;
  • розраховуватися карткою в торговельній мережі та Інтернеті;
  • переказувати кошти з картки за довільними реквізитами.

Усі картки Агропросперіс Банку підключені до безконтактних платежів Apple Pay та Google Pay, тож користування ними не лише вигідне, а й комфортне.

Картку можна оформити в будь-якому відділенні банку. Детальніше про тарифи та умови за платіжними картками читайте на нашому сайті в розділі Банківські картки для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.