Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

01.12.2023

Нові вимоги до заповнення призначення платежу на рахунки, відкриті в Казначействі України

З 1 грудня 2023 року необхідно використовувати виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу»  при сплаті податків, зборів, митних, інших платежів, визначених у Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, затвердженого Наказом Міністерства фінансів України 22 березня 2023 року № 148.

При здійсненні переказу за реквізитами в онлайн-банкінгу для фізичних осіб у разі сплати податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави на рахунки, відкриті в Казначействі України (код ID НБУ надавача платіжних послуг отримувача (код банку) 899998) дотримуйтеся Рекомендацій щодо порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу».

 

Онлайн-банкінг AP Bank

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.