Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

18.07.2024

Небайдужі об'єднуються на благодійному Куражі 20-21 липня

Небайдужі об'єднуються на благодійному Куражі

 

Долучайтесь до добрих справ! 20 і 21 липня завітайте на благодійний «Кураж» і отримайте приємні привілеї з вашою дебетовою карткою Visa від Агропросперіс Банку.

При оплаті входу карткою Visa 100 гривень за кожний квиток будуть спрямовані на благодійність. Усі зібрані кошти підуть на підтримку проєкту Behind Blue Eyes, який проводить освітні фестивалі для дітей із сільських громад півдня України.

Забудьте про черги на вході! Завдяки картці Visa ви отримаєте доступ до послуги Fast Track і 10% знижки на фудкорті у позначених місцях продажу.

Visa турбується про кожного! На заході будуть доступні інклюзивні роздягальні та перекладачі жестової мови, які допоможуть з покупками та відвідуванням лекцій.

Тема майбутнього заходу – об'єднання сучасності та минулого України. Тому не забудьте взяти з собою козацький дух та добрих друзів і приєднуйтеся до благодійного фестивалю «Кураж»!

Захід відбудеться 20 і 21 липня 2024 року на локації Garage за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82.

Банківські картки Visa від Агропросперіс Банку допомагають творити добро.

Умови: visa.com.ua

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.