Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

26.04.2024

Небайдужі кличуть на весняний «Кураж»

Небайдужі кличуть на весняний «Кураж»

 

Перший Кураж 2024 року відбудеться вже цими вихідними! Це особливий захід, який поєднує барахолку, лекторій, концерти, фудкорт і, найголовніше, важливі благодійні ініціативи. Користуйтеся на івенті Вашою карткою Visa від Агропросперіс Банку і Ви отримаєте:

  • при оплаті карткою вхідного квитка 100 грн буде перераховано на благодійність;
  • миттєве проходження без черг до фудкорту з послугою Fast Track від Visa;
  • знижку у 10% при розрахунку карткою Visa у відповідно позначених точках продажу.

Важливою особливістю Куражу є безбар’єрність, доступність та зручність для кожного відвідувача. За сприяння Visa перебування на івенті буде ще комфортнішим: жестові перекладачі допоможуть із шопінгом, супроводжуватимуть лекторій та концерт Phil it, а спеціальні роздягальні забезпечать комфортне примірювання речей.

Запрошуємо вас відвідати «Кураж» 27 та 28 квітня 2024 року та насолодитися атмосферою разом з Visa. Подія відбудеться на локації Garage, за адресою: вул. Межигірська, 82, у місті Києві.

Організатори пильно стежать за безпекою гостей, і в разі спрацювання повітряної тривоги захід тимчасово припиняється, а відвідувачі прямують у найближче безпечне місце до закінчення тривоги.

Детальні умови: visa.com.ua

Долучайтеся до весняного Куражу з вашою карткою Visa від Агропросперіс Банку!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.