Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

12.05.2023

Фінансова звітність та результати Агропросперіс Банку за 1 квартал 2023 року

Фінансова звітність та результати Агропросперіс Банку за 1 квартал 2023 року11 травня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за три місяці 2023 року. Перший квартал року банк завершив з наступними фінансовими результатами:

  • активи з початку року виросли на третину до 3,67 млрд грн;
  • портфель кредитів малого і середнього бізнесу становив 876 млн грн до вирахування резервів;
  • обсяг коштів клієнтів в банку збільшився на 66% до 3 млрд грн;
  • чистий прибуток за квартал склав 21 млн грн.

Агропросперіс Банк вчергове підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaAA і найвищий рейтинг надійності депозитів ua1 за національною шкалою та незмінно дотримувався вимог Національного банку щодо обов’язкових резервів і значень економічних нормативів. 

Зважаючи на достатню ліквідність, у лютому 2023 року ми достроково виконали свої зобов’язання за позикою, отриманою від НБУ у сумі 50 млн грн, і наявний на сьогодні обсяг кредиту рефінансування становить 4% від розміру активів.

Завершив Агропросперіс Банк цей квартал успішним переходом на новий міжнародний стандарт обміну платіжними повідомленнями ISO 20022 та нове покоління системи електронних платежів НБУ СЕП-4.0.

Вдячні клієнтам за вибір нашого банку та невтомно працюємо далі для надання тільки найкращих сервісів.

З фінансовою звітністю Агропросперіс Банку за 1 квартал 2023 року ви можете ознайомитися на нашому сайті в розділі Документи і звітність.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.