Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

14.08.2019

Агропросперіс Банк відкрив ще одне відділення у Києві

Агропросперіс Банк відкрив ще одне відділення у Києві біля м. Печерська12 серпня Агропросперіс Банк відкрив нове відділення у м. Києві по вул. Московській, 46/2 поряд із метро Печерська.

По-домашньому затишна атмосфера, а також депозити зі ставкою до 18,5% річних та ощадна картка із 10-12% річних на залишок вже чекають на вас!

Цього року це не перше відділення Агропросперіс Банку, яке відкриває свої двері у Києві. Так, лише два місяці тому запрацювало відділення по вул. В. Васильківській 84/20, і ще одне планується відкрити до кінця року.

За словами начальника управління МСБ та роздрібного бізнесу Агропросперіс Банку Сергія Шкурко цей рік для банку – час активного розвитку сервісів для приватних осіб. «Кількість клієнтів банку постійно збільшується, і для якісного обслуговування та більшого покриття їхніх потреб ми розбудовуємо мережу відділень, розробляємо мобільний банкінг та нові зручні продукти», – повідомив Сергій.

Відділення працюватиме за наступним графіком:

понеділок – четвер з 9:00 до 18:00, каса – до 17:00,

п'ятниця з 9:00 до 16:45, каса – до 16:00.

 

Запрошуємо у гості!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.