Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

01.05.2023

Збільшено ставки за депозитами до 18,25% річних

Збільшено ставки за депозитами до 18,25% річнихВід сьогодні Агропросперіс Банк збільшує відсоткові ставки по депозитах у гривні на терміни 9 та 12 місяців.

Максимальний дохід 18% річних у гривні вам принесе депозит Класичний+ строком 9 місяців, а при вкладі від 100 000 грн або пред’явленні пенсійного посвідчення ви отримаєте +0,25% додаткового бонусу до ставки.

Для короткострокових депозитів найвища прибутковість становить 16,75% річних у гривні для вкладу Класичний+ на 3 місяці. Якщо ж вам важливо мати вільний доступ до коштів в будь-який момент, обирайте картку Мрія і отримуйте до 11% річних відсотки на залишок без жодних обмежень на зняття коштів.

Зручно розрахувати ваш прибуток та підібрати найкращий для себе вклад ви можете на нашому сайті у розділі Депозити для приватних осіб.

Обирайте розумне примноження коштів на вигідних депозитах в Агропросперіс Банку зі 100% іноземним капіталом США та Європи та найвищим рейтингом надійності депозитів ua1.

Відкрити депозит можна у будь-якому відділенні банку або, якщо ви вже є клієнтом нашого банку, в онлайн-банкінгу AP Bank лише за декілька кліків.

 

Усі депозитні ставки

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.