Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

01.11.2023

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 9 місяців 2023 року

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 9 місяців 2023 року31 жовтня опублікована офіційна фінансова звітність Агропросперіс Банку за дев’ять місяців 2023 року. За результатами звітного періоду банк досяг таких фінансових показників:

  • активи – 4,59 млрд грн;
  • портфель кредитів бізнесу до вирахування резервів – 934 млн грн;
  • портфель строкових депозитів клієнтів – 3,5 млрд грн;
  • чистий прибуток – 59,2 млн грн.

За 9 місяців 2023 року обсяг вкладів фізичних осіб в Агропросперіс Банку збільшився на 48%, перевищивши 1 мільярд гривень, і майже 3 тисячі українців стали нашими новими клієнтами.

Банк, як завжди, зі значним запасом дотримувався усіх значень економічних нормативів та обов’язкових резервів. У серпні 2023 року рейтингове агентство «Експерт Рейтинг» вчергове підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Агропросперіс Банку на рівні uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів ua1 за національною шкалою. 

Звіт про фінансові результати Агропросперіс Банку за 9 місяців 2023 року опубліковано на сайті банку в розділі Документи та звітність.

Про Банк

Агропросперіс Банк – це банк зі 100% іноземним капіталом США та Європи, який спеціалізується на фінансуванні малого і середнього бізнесу, переважно в сільському господарстві, та незмінно пропонує вигідні умови заощаджень для населення. Агропросперіс Банк – американський капітал для процвітання України.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.